Termeni si Conditii

Termeni si Conditii de utilizare a website-ului www.radic.ro

Ca orice comunitate care se guverneaza dupa anumite reguli, utilizatorii acestui site trebuie sa respecte regulile comunitatii unde ajung si nu cele ale comunitatii de unde sosesc. Astfel, ne asteptam ca vizitatorii site-ului nostru sa respecte regulile comunitatii SC RADIC STAR SRL denumita in continuare Radic.

 

SC RADIC STAR SRL este o societate comerciala care functioneaza in conformitate cu legile din Romania, cu sediul in Stefanesti Jud. Arges Str DN7 nr 209, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J03/2450/1993, cod unic de inregistrare/cod TVA RO4917490.

 

Site-ul https://www.radic.ro este administrat de SC RADIC STAR SRL și are ca scop promovarea serviciilor oferite de firma noastra.
Prin utilizarea acestui website se considera ca acceptati in mod automat termenii si conditiile prezentate pe aceasta pagina cat și Politica de Utilizare a Cookie-urilor. in caz contrar, este dreptul dumneavoastra de a inceta navigarea paginilor de Internet de la adresa https://www.radic.ro.

 

Orice vizitator folosește site-ul pe riscul propriu, iar termenii si conditiile sunt aplicabile pentru orice site detinut de Radic.

1. Drepturi de autor. Toate materialele prezentate pe acest site sunt proprietatea Radic si nu pot fi copiate, reproduse, modificate, transmise, vandute sau folosite in scop comercial fara acordul scris, in prealabil, al Radic. Utilizatorii au dreptul de a distrubui continut pe retele sociale sau alte site-uri in scopul recomandarii sau promovarii web a site-ului, fara a altera continutul, prin link-uri catre paginile site-ului nostru. Totusi, daca contextul in care sunt facute aceste directionari contravine politicilor Radic sau aduc un prejudiciu imaginii Radic, ne rezervam dreptul de a solicita eliminarea linkurilor respective, iar utilizatorul are obligatia de a sterge linkurile respective in termen de 48 de ore de la solicitare.

 

2. Informatiile, comentariile si comunicatele de pe Radic nu constituie consultanta pentru investitii, recomandari de tranzactii sau oferte de vanzare concrete si pot fi retrase sau modificate fara notificare in prealabil.

 

3. Radic va folosi datele cu caracter personal, preluate din formularul de contact, doar pentru a va raspunde mesajelor dumneavoastra. Radic nu va folosi aceste date cu caracter personal in nici un alt scop.

 

4. Radic nu raspunde de continutul grafic sau contextual al site-urilor din portofoliu sau site-urilor partenere. Site-urile din portofoliu pot fi modificate, sterse ori inlocuite fara notificare si nu vor reprezenta in toate cazurile calitatea lucrarilor Radic.

 

5. Radic nu este responsabil, in nici un caz, pentru daune care ar putea rezulta din erori sau lipsa de acuratete a unor materiale de pe acest website.

 

6. Radic nu poate fi facut raspunzator pentru eventualele greseli aparute pe site sau pentru orice daune care ar putea aparea de pe urma acestora. in orice caz, semnalarea lor este foarte apreciata de echipa Radic.

 

7. Site-ul contine link-uri catre alte site-uri. Radic nu este raspunzator pentru continutul acestor site-uri, in cazul in care acele site-uri nu functioneaza corect ori sunt incarcate de malware. in orice caz, semnalarea acestor situatii este foarte apreciata de echipa Radic.

 

8. Folosirea fara drept sau acord scris a tuturor materialelor Radic este strict interzisa.