Inchide meniu mobil
recent-news-img
25 aprilie, 2025

Cotlet de Porc RadicStar la Cuptor – Gust Simplu, Tradițional și Bun

Cotlet de Porc RadicStar la Cuptor

Ingrediente:

  • 4 cotlete de porc RadicStar (cu os)

  • 4 cartofi

  • 2 morcovi

  • 1 ceapă

  • 3-4 căței de usturoi

  • 2 linguri ulei

  • Sare, piper, cimbru, boia dulce

Mod de preparare:

  1. Pregătește cotletele: Condimentează-le cu sare, piper, cimbru și boia. Unge-le cu puțin ulei și lasă-le 20 de minute la temperatura camerei.

  2. Pregătește legumele: Taie cartofii, morcovii și ceapa grosier. Pune-le într-o tavă, stropește cu ulei, sare și piper.

  3. Asamblează tava: Așază cotletele peste legume. Adaugă cățeii de usturoi și puțină apă sau vin (opțional).

  4. Bagă la cuptor: Acoperă cu folie de aluminiu și pune în cuptorul preîncălzit la 180°C, timp de 40 de minute.

  5. Rumenește: Ia folia jos și mai lasă 15 minute să se rumenească frumos.

Servește cald, cu legumele coapte din tavă și niște murături sau o salată fresh lângă. 🔥