Cine suntem?

SC RADIC STAR SRL este o societate de categoria A cu capital integral românesc înfiinţată în anul 1993, cu sediul in Stefanesti Jud. Arges Str DN7 nr 209, având ca principal obiect de activitate fabricarea produselor pe bază de carne(inclusiv carnea de pasăre-1013). Urmarea rezultatelor economice, societatea a reuşit să se doteze cu echipamente şi utilaje corespunzătoare noilor standarde, realizandu-se în prezent o producţie de peste 30 t preparate din carne pe zi.
Prin creşterea calităţii produselor şi diversificarea gamei sortimentale (peste 100 de sortimente), precum şi prin aplicarea unei politici coerente în ceea ce priveşte preţurile practicate, societatea a reuşit să stabilească relaţii economice cu foarte mulţi distribuitori, ceea ce a condus la crearea de canale de distribuţie viabile şi la creşterea volumului vânzărilor.
Pe parcursul mai multor etape societatea a realizat mai multe proiecte cu finantare externa (SAPARD-2003-2004,SAPARD2006-2008), BERD 2010, fondurile obţinute fiind investite în extindere si retehnologizare fabrica procesare carne – suprafata totala 7000mp, construire si utilare abator porc/vita suprafata 1500mp.
De-a lungul timpului, societatea a încercat să diversifice produsele sale, crescând în acelaşi timp şi calitatea acestora, astfel încât să facă faţă cerinţelor pieţei, care devine din ce în ce mai pretenţioasă, odată cu creşterea aşteptărilor consumatorilor şi creşterea concurenţei. Societatea are o retea de distributie directa foarte bine pusa la punct care deserveste 7 judete (Arges, Dambovita, Prahova,Valcea, Teleorman, Olt, Dolj) si Bucurestiul, precum si o prezenta la nivel national in retelele: Kaufland, Auchan, Real , Profi .
Pentru viitor societatea Radicstar are ca obiectiv principal dezvoltarea retelei de distributie pe plan intern si creearea unei retele de distributie externa care sa livreze produsele in afara granitelor tarii .Aceste lucruri vor fi realizate prin asigurarea si imbunatatirea continua a calitatii produselor , dezvoltarea capacitatii de productie si depozitare, comunicarea cu clientul, seriozitatea in relatiile de parteneriat si nu in ultimul rand respectarea cerintelor Sistemului de Management Integrat implementat in organizatia noastra conform standarelor SR EN ISO 9001: 2008, SR EN ISO 14001:2005 si SR EN ISO : 22000 : 2005 .
Produsele de la SC RADIC STAR SRL se adresează tuturor categoriilor sociale.Preţurile produselor fabricate de către SC RADIC STAR SRL sunt foarte echilibrate din punctul de vedere al raportului calitate-preţ .

Tel./fax: 0248 265600
e-mail: office@radicstar.ro